• Vertrouwd, lokaal en persoonlijk betrokken
  • Toekomstbestendig vermogensbeheer
  • Onderscheidende portefeuilles met vastgoed en private equity beleggingen

Vastgoed

Beleggingen in vastgoed behoren tot de mogelijkheden van Auréus. Op basis van de beschikbaarheid van projecten kijken we naar de passendheid binnen uw portefeuillewensen. Vastgoedprojecten worden altijd vooraf getoetst middels een uitgebreide due diligence van Auréus. Vastgoed spreiden wij zowel geografisch als per segment, waarbij we werken met verschillende, lokale partners. Vervolgens ontzorgt Auréus u zowel vooraf als gedurende de looptijd van het project. Daarbij nemen wij ook de bijbehorende administratieve last en informatiebenodigdheden voor u uit handen. Auréus heeft direct contact met de betrokken partijen en houdt u op basis van maandelijkse rapportages van de asset managers op de hoogte van de voortgang van het desbetreffende project.

Private equity

Een gedeeltelijke invulling van uw portefeuille met private equity behoort ook tot de strategische mogelijkheden. Wereldwijd wordt nog altijd meer belegd in beursgenoteerde aandelen dan in private equity, maar het belang van private equity groeit de laatste jaren sterk. Een goede selectie is van belang, omdat er grote rendementsverschillen zijn tussen private equity fondsen. Auréus focust op het totaal rendement door oplossingen te zoeken die geschikt zijn voor particuliere beleggers. Hierbij maken wij optimaal gebruik van ons deskundige netwerk binnen de private equity-wereld. Uiteraard ontzorgt Auréus u hierbij op administratief gebied, voorafgaand en tijdens de looptijd van uw belegging. U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de voortgang.

Heeft u interesse in vermogensbeheer?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontvang tijdelijk gratis het boek “Thematisch beleggen – In de wereld na het Coronavirus”.

Neem contact op