• Vertrouwd, lokaal en persoonlijk betrokken
  • Toekomstbestendig vermogensbeheer
  • Onderscheidende portefeuilles met vastgoed en private equity beleggingen

Auréus Family

Als ervaren multi-family office neemt Auréus Family een actieve rol in het opzetten, invullen en onderhouden van een generatiebestendig beleggings- en investeringsplan. Zowel publieke als private beleggingen vormen hiervan de ingrediënten. Omdat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde van het bundelen van krachten, werken we hierbij op basis van partnerships nauw samen met uw andere adviseurs, waaronder accountants, fiscalisten, notarissen en advocaten. Het plan biedt een gedegen fundament voor huidige en toekomstige beslissingen op familieniveau. Niet alleen biedt een generatiebestendig beleggings- en investeringsplan een beschermend en educatief kader voor uw kinderen, het vormt ook een onderbouwing voor het aangaan of afzien van bepaalde beleggingen en investeringen. 

Auréus Family is thuishaven en vraagbaak als het gaat om financiële vraagstukken voor uzelf en voor uw kinderen.  ​​​​De taken van Auréus Family kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Uiteindelijk bent u het die bepaalt hoe Auréus Family u en uw familie gaat ondersteunen.

 

Heeft u interesse in vermogensbeheer?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontvang tijdelijk gratis het boek “Thematisch beleggen – In de wereld na het Coronavirus”.

Neem contact op