Presentatie Auréus bij Chateau St. Gerlach

Inhoudelijke terugblik op Prinsjesdag en meer over de mogelijkheden van toekomstbestendig vermogensbeheer

Auréus Maastricht pakt na enkele maanden zonder fysieke bijeenkomsten, de draad weer op met een presentatie in Chateau St. Gerlach in Valkenburg. De presentatie vindt plaats op maandagavond 21 september aanstaande, om 19.00 uur. We hebben zorgvuldig gezocht naar een locatie waar wij u op gepaste afstand fysiek kunnen verwelkomen. Daarbij is Chateau St. Gerlach natuurlijk een prachtige locatie met een vorstelijke uitstraling, die daarmee naadloos aansluit op de inhoud van onze presentatie.

We blikken tijdens onze presentatie namelijk eerst terug op Prinsjesdag 2020. Traditiegetrouw worden op Prinsjesdag, dit jaar op dinsdag 15 september, de fiscale plannen van het kabinet uit de doeken gedaan. Hierop inhakend hebben wij de accountants en fiscalisten van RSM Maastricht bereid gevonden om de meest interessante, opvallende en voor u en ons relevante onderwerpen uit de troonrede, in meer diepte toe te lichten. Onze belangstelling gaat bijvoorbeeld uit naar de belasting op onroerend goed in Box III.

Op deze avond presenteren wij tevens graag het meest recente nieuws dat van toepassing is op ons palet van beheeroplossingen voor uw vermogen. Verwacht meer informatie over nieuwe mogelijkheden en allesbehalve bancaire eenheidsworst. Verschillende uitgangspunten vereisen immers een bepaalde diversiteit aan beleggingsoplossingen. Han Dieperink, voormalig CIO Rabobank & Schretlen en momenteel Strategic Partner bij Auréus, neemt u tijdens zijn presentatie mee in diverse mogelijkheden voor toekomstbestendig vermogensbeheer.

Wij verwelkomen u graag op 21 september in Chateau St. Gerlach. Bent u erbij? Laat het ons weten via uw contactpersoon bij Auréus Maastricht of meld u aan via een e-mail naar maastricht@aureus.eu.

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu