Positief het jaar 2021 tegemoet

We zullen ons 2020 allemaal herinneren als een uitzonderlijk jaar. Dan gaat het uiteraard niet over beleggingsresultaten, al mogen we daar na alle beweeglijkheid in 2020 niet over klagen. 2020 werd beheerst door het coronavirus. Ieders leven werd beïnvloed door tal van maatregelen en ook nu houdt het virus ons nog altijd in zijn greep. Ik ben ervan overtuigd dat u, net als Auréus, soms hunkert naar het ‘oude normaal’.

Ondanks alles bracht 2020 ook veel positiefs. De maatregelen dwongen Auréus tot zelfreflectie en we hebben onszelf hierdoor verder ontwikkeld en verbeterd. Dit leidde tot een aantal mooie mijlpalen. Denk aan nieuwe en vernieuwde portefeuilles, uitbreiding van de mogelijkheden in vastgoed en private equity, de introductie van onze podcasts en meest recent: ons vernieuwde cliëntenportaal. Bekijk het instructiefilmpje bovenaan in dit bericht. Dit portaal biedt u altijd en overal inzicht in de ontwikkelingen van uw portefeuilles. 2021 geeft ons hopelijk de gelegenheid u weer vaker face-to-face te ontmoeten. Als 2020 ons één ding heeft geleerd is het dat het leven uiteindelijk draait om menselijke interactie. Wij verheugen ons in elk geval op de terugkeer van persoonlijke dienstverlening.

Ik wens u namens het hele Auréus team een succesvol en gezond 2021 toe. Wij hopen dat 2021 voor u in het teken mag staan van positiviteit en menselijke interactie en dat we nóg meer waarderen wat we in 2020 zo gemist hebben.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu