Wekelijkse nieuwsbrief

Elke week schrijf ik een nieuwsbrief, gebaseerd op rapporten die ik afgelopen week gelezen heb, berichten van social media of financiële blogs. Verder krijg ook veel informatie via gesprekken met bijvoorbeeld klanten, fondsmanagers, analisten, denktanks, etc.

Veel informatie is uiteraard ook terug te vinden in andere publicaties, het verschil is dat ik het probeer te duiden. Dat kan betekenen dat er een nadere analyse volgt (vaak niet meer dan het leggen van verbanden) of dat ik mijn eigen visie geef op het betrokken onderwerp. Uiteindelijk is alles gericht op de betekenis van een bepaalde ontwikkeling op een beleggingsportefeuille. 

De nieuwsbrief is uitdrukkelijk niet bedoeld als het geven van beleggingstips, maar probeert vooral het waarom aan te geven. Helaas ontkom ik niet aan enige jargon en is enige voorkennis (in de goede zin dan) wel vereist. Vragen, opmerkingen en suggesties, graag per mail.

Bezoek verder ook www.aureus.eu/nieuws voor mijn columns en de tweewekelijkse nieuwsbrief van Auréus. Abonneren kan hier (onderaan pagina), daar kan iedereen ook zonder kosten een exemplaar van mijn laatste boek bestellen. Lees tot slot onze white papers.

Han Dieperink

han.dieperink@aureus.eu

Meldt u zich hier aan voor de wekelijkse nieuwsbrief