Van Slim Vermogensbeheer naar Auréus: één jaar later

Van Slim Vermogensbeheer naar Auréus: één jaar later

Iets meer dan een jaar geleden, op 5 maart 2020, werd Slim Vermogensbeheer onderdeel van de Auréus Group. In de zomer van 2020 zetten we de voordelen van deze fusie voor u als cliënt op een rijtje in dit nieuwsbericht. Nu, één jaar later, vinden we het de hoogste tijd om een eerste balans op te maken.

Wij beloofden u een jaar geleden meer beleggingsmogelijkheden. Met de introductie van een viertal benaderingen, waaronder ook een donkergroene, duurzame variant, is deze belofte ingelost. Uw adviseur heeft u hoogstwaarschijnlijk al over deze vier benaderingen in beleggingsmogelijkheden geïnformeerd. Het is mogelijk om voor één benadering te kiezen of om voor een mix van verschillende benaderingen. Wat uw keuze ook is: u kunt op elk moment van strategie veranderen en uw adviseur verzoeken een volledig nieuw en transparant beleggingsvoorstel op te stellen. Diezelfde transparantie bieden we ook tijdens de looptijd van uw beleggingen. Als cliënt van Auréus heeft u toegang tot een cliëntenportaal waarin u vanaf uw mobiel, tablet of computer altijd inzage heeft in het meest recente overzicht van uw portefeuille. In ons cliëntenportaal zijn ook maandoverzichten uit het verleden terug te vinden. Op deze manier hopen we u als cliënt altijd duidelijk en actueel inzicht te geven in uw financiën. Ook nieuw is de mogelijkheid om naast beursgenoteerde beleggingen extra spreiding aan te brengen door te investeren in direct vastgoed. Dit kan voor beleggers met een aanzienlijk vermogen een welkome aanvulling zijn om gespreid en meer ondernemend te investeren. Auréus werkt exclusief samen met vastgoedspecialisten waardoor u als cliënt toegang krijgt tot deze investeringen. Investeren in vastgoed wordt gedaan voor de lange termijn is daarom alleen geschikt voor cliënten die deze beperkte liquiditeit willen en kunnen accepteren.

Sinds maart 2020 hebben we dus meer beleggingsmogelijkheden toegevoegd aan ons aanbod, in de vorm van vier flexibele benaderingen én vastgoedprojecten. Daarnaast hebben we het voor u als cliënt makkelijk gemaakt om uw beleggingsresultaten
op een eenvoudige en transparante manier in te zien. Wij hopen dat deze verbreding van onze dienstverlening heeft gezorgd voor een nóg grotere tevredenheid over de dienstverlening van Auréus voor u als cliënt in Waalre en omgeving. Uiteraard horen wij graag van u wanneer u nog ruimte ziet voor verdere verbetering. Wij blijven ons inzetten voor een optimale dienstverlening en de daarbij behorende beleggingsmogelijkheden.

Auréus | Waalre
Edwin van der Plas 
Senior Investment Advisor

Auréus

Deel dit artikel: