Slim Vermogensbeheer voegt zich bij Auréus

Slim Vermogensbeheer voegt zich bij Auréus

Slim Vermogensbeheer sluit zich vanaf begin deze maand aan bij Auréus. Slim Vermogensbeheer was gevestigd te Weert en zal vanaf nu samen met enkele associate partners van Auréus het nieuwe kantoor op de Burgemeester Mollaan in Waalre bemannen.

De benodigde goedkeuringen van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank zijn begin deze maand verkregen. Ook voor Slim Vermogensbeheer brengt het samengaan met Auréus een aantal voordelen met zich mee. We zijn in staat om schaalvoordelen te realiseren. Hierdoor kunnen we processen effectiever en efficiënter organiseren en ontstaat er meer tijd voor onze klanten, aldus Edwin van de Plas. Bovendien ontstaat er door de omvang een betere onderhandelingspositie ten opzichte van derden waaronder fondsen, depotbanken maar ook vastgoed- en private equity partijen. Auréus heeft de ambitie om haar beleggingsportefeuilles verder te verbreden en te optimaliseren. Hierbij beleggen we naast beursbeleggingen ook in vastgoedprojecten of private equity opportuniteiten. Door samengaan met Auréus is dit voor onze klant nu ook mogelijk, zegt Patrick van den Dungen.

Innovatie en vernieuwing staan hoog op de agenda. Door te investeren in o.a. communicatie en techniek zorgen we ervoor dat we onze huidige en toekomstige klanten een nog betere service kunnen bieden, maar ook dat we kunnen blijven voldoen aan wet- en regelgeving in het kader van onze zorgplicht als vermogensbeheerder. Voor ons ook een zeer belangrijk punt om samen te gaan met Auréus geeft Dirk ten Velde aan.

Edwin van der Plas zal samen met Patrick van den Dungen, Dirk ten Velde en Hans van der Velden van het voormalige Slim Vermogensbeheer onderdeel van Auréus kantoor Eindhoven worden.

Bekijk hier het persbericht

 

Auréus

Deel dit artikel: