Make-a-wish Logan

Make-a-wish Logan

Logan (7) is behandeld voor een levensbedreigende ziekte. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en daarmee blijvend impact heeft. Een wens vervullen gaat echter niet vanzelf. Het managementteam van Auréus onder begeleiding van Make-A-Wish Nederland is daarom in de afgelopen maanden bezig geweest met het vervullen van de wens van Logan. Nu vindt Logan meerdere dingen leuk waaronder Dino’s, de dierentuin en het rijden op een quad. Aan ons de uitdaging om die verschillende wensen te combineren,

PHOTO-2022-05-16-09-23-19

Op dinsdag 10 mei was het zover. Voor Logan, samen met zijn broer en zijn zus, vrienden en ouders stond er veel op het programma. Vroeg in de ochtend reisde het gezelschap met een luxe bus van taxi Goverde af naar het zuiden van Nederland waar iedereen met de buggy’s van de Lol Company op ontdekkingsreis ging in het Limburgse landschap. Geen quad’s, maar de buggy’s waren zeker zo spannend. Als superhelden raceten ze door Limburg.

PHOTO-2022-05-16-09-25-13

Na een picknick werd de reis vervolgd naar de GaiaZoo in Kerkrade waar de groep eerst een speciale rondleiding kreeg door de dierentuin. GaiaZoo beschikt over een reusachtige DinoDome, Europa’s grootste indoor Dino speelpark. Bijzonder was de adoptie van een witte neushoorn die nu uiteraard de naam Logan draagt. Na het uitzoeken van een knuffel vertrok de bus naar huis, maar eerst werd onderweg nog gestopt bij McDonald’s.

PHOTO-2022-05-16-09-23-20

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we Logan een onvergetelijke dag hebben bezorgd, de beelden spreken voor zich.

HubSpot Video

#makeawishnl #makeawish #lolcompagny #taxigoverde #gaiazoo

Auréus

Deel dit artikel: