Nieuw kantoor in Lanaken

In januari hebben wij ons nieuwe kantoor aan het Europaplein 13 te Lanaken geopend. De nieuwe locatie heeft een betere uitstraling en modernere faciliteiten. In het nieuwe pand komen drie fusiepartners samen.

Het voormalige Attent Vermogensbeheer had voor de fusie naast het kantoor in Maastricht ook een kantoor in Lanaken. Dit kantoor op het Kerkplein was een fijne locatie, maar het pand was inmiddels toe aan een upgrade. Het voormalige Auréus Vermogen heeft ook veel klanten en medewerkers uit de omgeving Lanaken. Vandaar ontstond een gezamenlijke behoefte aan een groter en meer eigentijds kantoor in Lanaken. Dit nieuwe kantoor vonden we op het Europaplein en staat wat ons betreft symbool voor de groeiambities die Auréus in België heeft.

Niet alleen het nieuwe gebouw, maar ook de samenwerking tussen de gefuseerde teams, is als geheel meer dan de som der delen. Het kantoor wordt momenteel bemand door collega’s van drie voormalige fusiepartners: Stefan Roosendaal en Luk Vanderhallen van het voormalige Auréus Vermogen, Paul Dohmen en Paul Prop van het voormalige Attent Vermogensbeheer en Danny Boonen van het voormalige Slim Vermogensbeheer in Weert. Samen vormen zij het team dat Auréus op de Belgisch-Limburgse kaart moet zetten. Dat doen ze met veel kennis en passie voor het vak. U bent van harte welkom om een keer koffie te komen drinken!

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu