Nico Jongen: Associate Partner bij Auréus Eindhoven

Graag stel ik mij aan u voor als Associate Partner van Auréus. Ik zal mij aansluiten bij mijn (oud)collega’s Henk Salm en Michiel van Schagen bij Auréus -vestiging Eindhoven. Jarenlang hebben wij samengewerkt bij vermogensbeheerder Schretlen & Co en de laatste vier jaar bij Rabo Schretlen Vermogensmanagement. Aangezien ik woonachtig ben in Maastricht ben ik flexibel en kan ik als uitvalbasis ook de andere Limburgse vestigingen van Auréus als ontvangstlocatie gebruiken.

In tegenstelling tot de grootbanken, die steeds meer de nadruk leggen op het digitaliseren en standaardiseren van de effectendienstverlening, heeft Auréus persoonlijke betrokkenheid bij de bediening van haar klanten hoog in het vaandel staan. Dit wordt gekoppeld aan een verantwoord beleggingsbeleid (zowel via passieve/actieve fondsen alsook individuele aandelen/obligaties) waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om in alternatieve beleggingen (zowel beursgenoteerd als niet beursgenoteerd), zoals onder andere vastgoed en private equity te investeren. Met de kernwaarden vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend maakt Auréus een sterke groei door. In 2019 is voor de zesde keer op rij een FD Gazelle Award in ontvangst genomen. Alles bij elkaar geeft mij dat het juiste gevoel om me met volle overtuiging bij Auréus aan te sluiten. Ik kijk er naar uit om onder de vlag van Auréus en samen met mijn collega’s vol passie en enthousiasme te werken aan het bereiken van de doelen van onze klanten.

Ondertussen is de vestiging van Auréus, gelegen aan de Burgemeester Mollaan 64 in Waalre, operationeel en wil ik u dan ook van harte uitnodigen om een bezoek te brengen aan dit prachtige kantoor. De koffie staat in ieder geval klaar.

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nico Jongen 06-14738092 of per mail via nico.jongen@aureus.eu
Henk Salm: 06-48207276 of per mail via henk.salm@aureus.eu
Michiel van Schagen: 06-26908808 of per mail via michiel.vanschagen@aureus.eu

 

 

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu