Kies de portefeuille die bij u past!

Voor elk individu en elke levensfase hebben wij de juiste beleggingsoplossing.

Markt-factor benadering:
kracht door eenvoud

De markt-factor benadering werkt met een efficiënte portefeuille, gebaseerd op wetenschappelijke factoren gecombineerd met lage kosten. Transacties vinden alleen plaats bij het herbalanceren van de beleggingsmix en de diverse rendementsfactoren. Het resultaat is een portefeuille die in staat is om zowel passieve als actieve concurrenten te verslaan, zonder meer risico te nemen dan een reguliere marktportefeuille

Actieve benadering:
winnen door niet te verliezen

De actieve portefeuille is geschikt voor een veranderende wereld. Door ook gebruik te maken van private beleggingen en een maximale flexibiliteit binnen de beleggingsmix kan deze portefeuille zich snel aanpassen. De doelstelling is om een betere risico/rendementsverhouding te bereiken dan een marktportefeuille, waarbij de nadruk eerder ligt op het beperken van risico’s dan op outperformance in rendement.

Individuele benadering:
beleggen met het beste team

In deze benadering bestaat het aandelendeel van de portefeuille voornamelijk uit individuele aandelen. De focus ligt daarbij op groeiaandelen met een voorspelbare winstontwikkeling tegen een redelijke waardering, een strategie die bewezen heeft dat die op lange termijn de markt kan verslaan. Het betreft een geconcentreerde portefeuille hetgeen resulteert in lage kosten en maximale transparantie.

SRI-Impact benadering:
beleggen voor de toekomst

De SRI-Impact benadering heeft als doel om actief te investeren in positieve maatschappelijke veranderingen in de overtuiging dat daarmee een bovengemiddeld financieel rendement kan worden behaald.  De kern van de portefeuille bestaat uit de beste duurzame bedrijven met daaromheen satellieten die elk een specifiek maatschappelijk probleem of crisis proberen op te lossen. Resultaat is een portefeuille met aanwijsbare en meetbare maatschappelijke resultaten die in financieel opzicht profiteert van deze structurele trends.

Be wise

Be selective

Be active

Be responsible

Be Auréus
Menu