Private equity & private debt

Een gedeeltelijke invulling van uw portefeuille met private equity behoort ook tot de strategische mogelijkheden. Wereldwijd wordt nog altijd meer belegd in beursgenoteerde aandelen dan in private equity, maar het belang van private equity groeit de laatste jaren sterk. Een goede selectie is van belang, omdat er grote rendementsverschillen zijn tussen private equity fondsen. Auréus focust op het totaal rendement door oplossingen te zoeken die geschikt zijn voor particuliere beleggers. Hierbij maken wij optimaal gebruik van ons deskundige netwerk binnen de private equity-wereld. Uiteraard ontzorgt Auréus u hierbij op administratief gebied, voorafgaand en tijdens de looptijd van uw belegging. U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de voortgang.

private equity en private debt

In deze brochure leest u meer over:

  • Het verschil tussen private equity & private debt
  • Het belang van selectie en spreiding bij private equity
  • De J-curve
  • Onderverdeling in soorten investeringen

Wat klanten over ons zeggen

Aureus luistert naar mij als klant, maar adviseert me ook goed over wat er speelt in de wereld. Nu weet ik zelf ook wel het een en ander van beleggen, maar hun blik is verfrissend en leerzaam.

- Peter Paul Kissels

Een belegging is een meerjarenplan en dan wil ik niet ieder jaar met iemand anders aan tafel zitten. Logisch toch? Ik wil het beste voor mijn geld, we hebben er jarenlang hard voor gewerkt.

- Piet Bonants

Ik heb gewoon heel veel vertrouwen in Auréus. En ik houd van het persoonlijke contact, dat je altijd even binnen kunt lopen voor een kop koffie. Het contact bij Auréus is heel open en laagdrempelig, dat sterkt het vertrouwen.

- Loek Zeelen

Onze Awards

RLFA-1-300x132

Wij zijn winnaar van de Lipper Award in de categorie mixed assets small.

FD-gazellen-1-300x132

Auréus heeft voor de zesde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen.