Communicatie in tijden van Corona

Afgelopen kwartaal werd beheerst door het coronavirus. We hopen dat u en uw naasten deze periode in goede gezondheid zijn doorgekomen. De maanden zonder fysieke afspraken met onze cliënten en de beperkingen in het contact met familie en vrienden, hebben diepe indruk op ons gemaakt.

Op het gebied van communicatie is er de afgelopen maanden veel veranderd. Iedereen is noodgedwongen bevlogen geworden in het gebruik van programma’s als Teams en Zoom: ook wij bij Auréus. Gelukkig leven we in een tijd waarin er digitaal veel mogelijk is. De afgelopen periode heeft ons geleerd een gezonde balans te vinden tussen fysieke en digitale communicatie. We vinden het prettig dat we onze cliënten nu weer iets vaker fysiek kunnen ontmoeten. Uiteraard zijn deze ontmoetingen op gepaste afstand en blijven we voorzichtig. We behouden een gezonde mix tussen noodzakelijke, fysieke afspraken en informatieve, digitale bijeenkomsten.

Het coronavirus heeft ons geleerd anders om te gaan met tijd, afstand en communicatie. Dit heeft bij Auréus geleid tot een nieuw, digitaal initiatief, genaamd ‘Meet the expert’: een digitaal, live event dat voortaan iedere laatste dinsdag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Vanwege de vakantie zal het eerste live event op dinsdag 25 augustus plaatsvinden. Onze strategisch partner Han Dieperink presenteert ongeveer twintig minuten een specifiek onderwerp en via de chatfunctie krijgt u vervolgens alle ruimte om vragen te stellen. U ontvangt binnenkort de eerste uitnodiging!

Deel dit artikel:

Bekijk ook:

Menu