Vier portefeuilles

Auréus Fondsoplossingen maakt beleggen eenvoudig. U kunt kiezen uit vier verschillende beleggingsportefeuilles: Markt/Factor, Individueel, Actief en SRI Impact. De strategiefondsen van Auréus bestaan uit beleggingen van verschillende fondsbeheerders waarbij de experts van Auréus het beleggingsbeleid bepalen. Alleen voor de portefeuille met individuele aandelen vertrouwen wij volledig op de expertise van Financiële Diensten Amsterdam, een onafhankelijk researchbedrijf waar een team van 25 analisten een selectie maken van internationale kwaliteitsaandelen. De fondsen van Auréus zijn speciaal voor u ontwikkeld.

Vier of Zes profielen

Niet iedereen is gelijk en daarom maken wij gebruik van verschillende beleggingsprofielen, elk met een eigen verhouding tussen risico en rendement. Elk beleggingsprofiel bestaat uit één tot drie strategiefondsen waarmee u wereldwijd belegt in aandelen en obligaties, maar ook in vastgoed en private equity. Daarmee wordt een optimale risicospreiding bereikt. Bij elk beleggingsprofiel hoort een risicometer waarbij het risico wordt gemeten op basis van volatiliteit. Dat is de mate waarin de waarde van de portefeuille met beleggingen schommelt. De risicometer geeft een indicatie van de mate van volatiliteit op een schaal van 1 tot 7.

Zes fondsen

Een beleggingsfonds is een verzamelpunt dat een aantal onafhankelijke beleggers, een groep van individuen of bedrijven in staat stelt samen te investeren. Door hun kapitaal te bundelen, kunnen beleggers kosten delen en profiteren van de voordelen van grotere investeringen, waaronder de mogelijkheid om over een reeks activa te diversifiëren en zo hun risico te spreiden. Auréus Investments is een SICAV naar Luxemburgs recht met een paraplufonds en zes subfondsen, vier aandelenfondsen en twee obligatiefondsen

VP BANK