• Vertrouwd, lokaal en persoonlijk betrokken
  • Toekomstbestendig vermogensbeheer
  • Onderscheidende portefeuilles met vastgoed en private equity beleggingen

De juiste oplossing

Auréus biedt zowel vermogensbeheer als vermogensadvies. Voor elk individu en elke levensfase hebben wij de juiste oplossing. De kenmerken van onze portefeuilles zijn gebaseerd op de vragen die wij u stellen. Op basis van die inventarisatie selecteren wij samen met u de portefeuille die bij u past. Dat is dus geen standaardportefeuille, maar een portefeuille die naadloos aansluit bij uw doelstellingen en randvoorwaarden. Uitgangspunt zijn in totaal vier verschillende beleggingsbenaderingen met elk specifieke kenmerken.

2020-03-17-Nico-Jongen-Nieuwe-Associate-Partner-GS
Maatwerk is onze standaard

Maatwerk is onze standaard

Op het gebied van beleggen is het verstandig om vooraf goed na te denken over bepaalde keuzes. Zo moet er een keuze worden gemaakt tussen passief in de index beleggen of in een actieve portefeuille die de index probeert te verslaan. De index verslaan kan in de vorm van meer rendement, maar ook door minder risico te lopen. Uiteindelijk gaat het voor elke belegger om het rendement, maar dan wel gecorrigeerd voor het gelopen risico.

Integratie duurzaamheid

U bepaalt zelf als klant zelf in welke mate duurzaam beleggen een rol speelt in uw portefeuille. Wij hebben duurzaam beleggen in ons beleggingsproces geïntegreerd, maar de meeste benaderingen hebben geen uitgesproken duurzaam karakter. Wellicht dat deze portefeuilles in de markt worden gezien als duurzaam, maar wij kunnen controverses in deze portefeuilles niet uitsluiten. Voor wie echt duurzaam wil beleggen met een positieve maatschappelijke impact, hebben wij een passende oplossing

Integratie duurzaamheid

Veelgestelde vragen over vermogensbeheer

Wat is vermogensbeheer?
Wat is execution only?
Vanaf welk bedrag heeft het zin mijn vermogen te laten beheren?
Wat is vermogensadvies?
Wat is een family office?
Moet ik zelf beleggen of het uitbesteden?

Bekijk onze beleggingsoplossingen

Investeren

Private markten bestaan uit een brede waaier aan beleggingsmogelijkheden, waarvan een groeiend aandeel kan opgenomen worden in de portefeuille van de meeste langetermijnbeleggers.

Beleggen

Voor elk individu en elke levensfase hebben wij de juiste beleggingsoplossing. Voor mensen de passief of juist actief willen beleggen, in individuele aandelen of via beleggingsfondsen en trackers. Bekijk ook onze duurzame beleggingsoplossingen.

Heeft u interesse in vermogensbeheer?

Neem nu vrijblijvend contact op en ontvang tijdelijk gratis het boek “Thematisch beleggen – In de wereld na het Coronavirus”.

Neem contact op