Uitbreiding team Office Management in Venlo

Uitbreiding team Office Management in Venlo

Vanaf 1 februari van dit jaar is ons office management team versterkt met Julia Wienen en Loes Hanraets. Beiden zijn woonachtig in Venlo. Door de groei van Auréus met onder meer een nieuw kantoor in Eindhoven, zijn deze dames meer dan welkom! Renske kan zich zo ook verder specialiseren in compliance werkzaamheden en Gina zal meer focus leggen op de marketing- en communicatieactiviteiten voor de gehele Auréus groep.

Julia Wienen is 22 jaar oud en woont bij haar ouders en zusje. Ze heeft de opleiding directiesecretaresse/managementassistente afgerond bij Gilde Opleidingen te Venlo. Na haar studie is ze bij het Limburgs Museum gaan werken. Een leuke omgeving waar ze met plezier gewerkt heeft. Ze kon er niet fulltime aan de slag en bij Auréus was dit wel het geval. Julia heeft heel veel zin om bij Auréus het eerste aanspreekpunt te zijn voor de klant. Haar vrolijke stem is waarschijnlijk ook het eerste wat u hoort als u telefonisch contact opneemt met ons. Communiceren met klanten en het ontvangen van klanten is wat ze leuk vindt. Zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt en de accountmanagers zoveel mogelijk helpen bij alledaagse werkzaamheden, behoort tot haar takenpakket. Deze veelzijdige functie is haar op het lijf geschreven. Julia is een spontane en enthousiaste meid die gemotiveerd is om veel te leren van deze functie in een voor haar nieuwe wereld.

Loes Hanraets is 42 jaar en woont samen met Sander en haar twee zoontjes Thuur en Sef. Loes heeft een secretariële opleiding afgerond en is jarenlang werkzaam geweest bij Deloitte. Hier heeft ze haar skills als directiesecretaresse verder ontwikkeld. De financiële wereld is Loes dus niet vreemd, en ook het werken in een klein hecht team is haar op het lijf geschreven. Nauwkeurig werken, streven naar perfectie, integriteit en betrokkenheid staan bij Loes hoog in het vaandel. Na haar jarenlange ervaring bij Deloitte en andere organisaties, kijkt ze ernaar uit om bij Auréus aan de slag te gaan!

Auréus

Deel dit artikel: